Naomi Watts

Novinky ze světa filmu (27. týden)

Něco novinek o seriálech, něco fotek z Hobita, něco nadějí na „bourneovskou“ sérii a něco fotek Naomi Watts. To vše v dnešních filmových novinkách.

Jeremy Renner

Scénárista a režisér Bournova odkazu (trailer vypadá výborně) Tony Gilroy se rozpovídal o případném další „bourneovském“ filmu. Vzhledem k tomu, že ve čtyřce se ukáže, že program Treadstone (odtud vzešel Jason Bourne) byl jen jedním z projektů na výrobu a výcvik vojáků/agentů se zvláštními schopnostmi, prostor pro pětku je. A snem producenta Franka Marshalla je dostat v ní před kameru společně Jeremyho Rennera a Matta Damona. Inu, ani my bychom nebyli proti!
 
Seriály BBC3 rozhodně nejsou k zahození a z jednoho bude hned po jeho ukončení film. Jmenuje se Ideal a jeho hlavním protagonistou je komik Johnny Vegas. Hraje bezvýznamného drogového dealera z Manchesteru Moze, ke kterému domů chodí další postavy (většinou britští komici) pro zboží. 53 dílu sestává z jejich konverzací a asi to nebylo tak zlé, když seriál běžel pět sezón. Scénárista Graham Duff a režisér Ben Wheatley se ujmou celovečerního filmu, pro který od BBC3 koupili i původní kulisy.
 

After Earth

Při každé zprávě o nových projektech M. Night Shyamalana říkáme, že jde možná o jeho poslední šanci dát si kariéru dohromady. Zatím to nevyšlo a stejně dostává Shyamalana další práci, tentokrát mu ji dokonce svěřil tak úspěšný člověk jako je Will Smith. Už jsme psali, že s ním bude točit on i jeho syn Jaden. Sci-fi After Earth se odehrává tisíc let po odchodu lidstva ze Země. Syn a otec v té době ztroskotají na neznámé planetě. Syn se musí včas dostat k vysílacímu zařízení a zavolat pomoc zraněného otce, který na něj čeká ve vraku lodi. A přirovnání k Jurskému parku napovídá, že potká i nějaké počítačové potvůrky. Že by to Shyamalan nějak uměl s akcí a počítačovou animací... No, doufejme, že Will Smith ví, co dělá. Většinou ví.
 
Je libo nové fotky z Hobita? Tento týden se jich objevilo hned deset!
 

Naomi Watts

Naomi Watts se poprvé novinářům ukázala jako princezna Diana na place životopisného snímku Caught in Flight, který se momentálně natáčí v Chorvatsku. Film se soustředí na poslední dva roky života princezny Di, na její humanitární práci a na její vztah s chirurgem Hasnatem Khanem. Je zajímavé, že takto důležité téma nepadlo do rukou britskému režisérovi, nicméně Němci Oliveru Hirschbiegelovi (Pád Třetí říše, Experiment). Fotky zde.
 
Scénárista Ztracených, Kovbojů a vetřelců či Promethea Damon Lindelof pracuje pro HBO na adaptaci románu Toma Perroty The Leftovers. Kniha vypráví o městečku Mapelton, kde většina obyvatel jednoho dne z ničeho nic zmizí. Prostě přestane existovat. „Pozůstalí“ se snaží dát dohromady novou komunitu a vyrovnat se s nepochopitelnou ztrátou části rodiny či přátel. Sám autor se bude také podílet na scénáři, stejně jako u celovečerní adaptace jeho dalšího románu Little Children (Jako malé děti).
 
Charlie Sheen je smažka, to víme. Po vyhazovu ze seriálu Dva a půl chlapa se Charlie chvíli předváděl v médiích a nyní začíná běžet jeho konkurenční show. Jedná se o sitcom Anger Management inspirovaný stejnojmenným filmem z roku 2003. Charlie hraje terapeuta, specializujícího se na zvládání vzteku, který má samozřejmě rád pivo, ženy a...no prostě Sheen hraje opět sám sebe a navíc to prý není moc legrace a až příliš se to podobá právě seriálu Dva a půl chlapa.

aktuálně

diskuze