Články

přeposlat článek tisknout
SYNERGY, BED SORES, SCOUND

SYNERGY, BED SORES, SCOUND

  • kdy: 25.10.2008
  • kde: Velké Meziříčí, Rock Depo
report_597_px1

Příjezd autem flekatym jako kráva, myslím, že je to rez, nikoli. Jsme ve Velmezu v Rock Depo, klubík jako klícka. Příchod, krásnej Fred, ještě bez slečny, historky o důchodcích, platim 170000 za vlez, dostávám letáčky a jdu na Zollu (Emila), koukáme na distro a maj to chlapci z Postele levný. Se zpožděním ze žrasa připlouvají krasavci zezplzně, Morbi, Pštrosík a Nihi se hned druží, chlapci ušatí, láska na první pohlednici. Blázen venku se chce družit, bohužel nemluví moc slova a od Bobánka (Freda) a jeho paní mámy nějak inkasoval krásný buchty, který musela péct krásná buchta, tak si je nosí s sebou v sáčku a je moc šťastný.
Se zpožděním hrají Scound (metalcore) a 1000 + 1 modifikací jejich nickname, podivné image ala zbitej Terminátor se trošku bojím, ale chlapci se snaží a ta muzika není špatná, bohužel mě nestrhává. Krátkej set s hlasitym zvukem jak kurva.
Pak zvučej Synergy, překvápko (RIP basa), začínají Meshuggah, Pája to kurevsky drtí, poté Poslepu bez Slapu, Pája nemá tričko, Rákosníček pro kluci z Třebíča, na oživení diskotéková Tap mrtvého mrože. Klasickejch osm devět válů, nadržený slečny chtějí ošahávat svlečenýho zpocenýho bicepsáře, Nihi kouzlí známý super melodie, tapuje, neslamuje, věnuje nám Rákosníček part. II, Hellar, starší věc hráli s RIPem z Bed Sores, Terminátor T1000? Šlapalo to jako prase, tudůdůtutudů, ten tu svou pětistrunnou buzzkytaru beze strun, teda pražců, taky kurva umí ovládat. Song s názvem Hypertechnicky nakouřená, proč asi. Poslední věc Nihi valí jako Muhammad, už odlítaj. Nádherně je vidět posun od spíše Meshu věcí k novějším ala Don Cábl, Hella... Moc by mě zajímalo, co se to děje v jejich společný zkušebně s Iron Maiden By The Fire, prostě muzika jak víno, spíš Pilsner teda, nádhera.
Za chvilu čtyřka Bed Sores, techno thrash a metalcore, taky zezplzně, Morbi řev tahá až z paty, hlavou nám třepotá, ač se to nezdá, tak jim to spolu sluší, hudebníci více než méně zdatní. Loneliness, Motherfucking Place, Child´s Blood, známe to, hraje jim to pěkně a abych jen nechválil, není slyšet RIPův back vokill a ještě nejsou na vrcholu. Předposlední vál přichází Fred a s Morbim mají hip hop battle, kde se to v tom chlapci z Bíteše bere? Krásně hlubokej vokál, je to prase, poslední písnička je velmi emo, pak to končí, dobrý to bylo.
A jedeme krávičkou domů, kluci zezplzně připlouvají domů až k ránu, prej už další noc u Freda nechcou, moc by mě zajímalo, co se u Fredů děje normálně za zvěrstva. Carnifex pyčo!

Jiné názory

Přihlašte se pro přidávání vlastních komentářů.

aktuálně

diskuze