Forum

Přihlašte se pro přidání odpovědi.

Citát ROKU !!!!!

revoluce, malověrný, revoluce! kdepak ropa a plyn, pfff, asi tě zmátla lživá propaganda kapitalistů...

škoda, že lukáš nejel raději občansky zkoumat podstatu dolování uranu (kamkoliv)

to mu nikdo neprozradil, ze cesko na rozdil od norska nema ropu a plyn?

"V současné době občansky zkoumá podstatu a možnosti přenositelnosti částí nordického sociálního modelu do České republiky přímo v terénu."

masakr!!! :)))))

je to pochopitelně od toho retarda, co jsem citoval 06.03.11 [16:54], který žije v domnění, že blahobyt Norska je daný revolučně a hodlá se díky svému norskému platu (nebo spíš dávkám?) suverénně soudit s jakýmkoliv čr subjektem.

hele, podívejte se do těch dialogových listin pořádně, role arogantního kripla tady na MJC je moje, tak se mi neserou to řemesla

no prekvapive ve mne :p ja si o tvych prispevcich take dlouho myslim svoje (napr. ted jsi hodne pobavil, kdyz muzes takovej monstrozni blabol, co jakl vypustil z huby, i sebemin obhajovat), ale za tu dobu, co se "zname" z netu uz jaksi vim, co cekat... to same bych cekal od tebe - a netvrd mi, ze jsem snad nekdy nebyl vice ci mene arogantni (v teto debate ovsem vubec - to o te prdeli byla analogie jaklova sverazneho nazoru)

dreckus-zajímalo by mne, kde leží zdroj tvé nebetyčné arogance, jak tu poslední dobou všechny mustruješ a přitom plácáš uplný blbosti.

v lybii nikdo neprotestuje, demonstrace kde jste je viděli?

kadáfí

NS: no, jistě, automaticky dávám do příkazového řádku: reakce na slovo Klaus – autor = mimo ;)

obecně mně tohle tleskání „jinému“ názoru přijde děsně komický. nějaká fundovanost, přesvědčení, kontext jdou stranou, důležitá je „odvaha“ přijít s „něčím jiným“.

v Chestertonovi je k tomu docela vtipnej příměr, že největší pravdu má ten, kdo se chytne za levou ruku a tvrdí všem, že je pravá, a protože je o tom přesvědčenej, nikdy mu to nevyvrátí. a přesně takový mi občas připadaj dědkovy, hájkoy a jáklovy bláboly

Ministr školství Josef Dobeš (VV) dokonce přiznal, že když na jednání vlády hlasoval pro návrh zvýšení DPH, vliv na školy ho nenapadl. "Přiznám se, že mě tento dopad dosud nenapadl, a musím se tím zaobírat, když říkáte, že by vyšší DPH padlo i na učebnice," uvedl ministr před několika dny pro MF DNES.

tak ani Jakl ani Hajek, ale Joch

"Mnozí se mne ptají, proč mám srdce z kamene. Víte, ono to s jedním zamává, když vidí, jak jeho vlastní koťata rozmetá vlak jedno po druhém, v jeden okamžik...musíte se pak ptát sami sebe-proč všechna ostatní utekla, jen ty moje ne? A pak mi to došlo. Neutekla, protože jsem jim přibil packy k pražcům."

když budu tvrdit, že v mém análním traktu se nachází boží ráj na zemi a budu na tom stůj co stůj trvat, tak budu taky silná osobnost, co si stojí za svým, mimo stádo...?

(jo vím, budu, ale kromě pár úchylů asi nikho zajímat nebudu)

bože

áá tak to ti pf určitě vyčte, že si mimo.-)

me je Jakl nebo treba i Klaus sympatickej.. polovina toho o cem jste presvedceni ze je pravda, samozrejme pravda neni, vsichni vime naprosty hovno, tihle si apon stoji za svym, navzdory ovcovstvi ve stade

proc ja vul sem zas neco pisu kdyz vim ze je to tu jen stado volu.. tys ho cetl? pisu ze jediny zdroj ktery tam uvadeji je Jakl? chapu ze ve stade se ted nosi nadavat na Jakla, ale napsat ze je neco lol a netusit ktera bije..

každopádně článek v Orbě, který se odkazuje zdroji na Hájka nebo Jakla je slušný LOL

mozna to byl Hajek a ne Jakl, nemam to u sebe

v novy orbe je clanek o Schwarzenbergove otci, ktery byl nejakym hodne aktivnim fasistou, ac knize vypravi neco uplne jinyho, nijak jsem to vic nezkoumal ale cerpali i z materialu nejaky organizace kterou snad vede Jakl... ono je mozna vsechno uplne jinak nez se zda na prvni pohled.. jinak Orba je vynikajici

top muzika
Gorgasm - Orgy of murder

aktuálně

diskuze