Forum

Přihlašte se pro přidání odpovědi.

úroveň news na MJC

u DHG se možná něco začně dít...
blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=52
viz. poslední řádek + na metal-archives nový kytarista a bubeník hmm...

https://www.southern.net/eu-shop/index.php?main_page=product_music_info&

jako určitě je to fajn a docela se na to těším, ale přece jen, crass a remastering? :)

Je to podobný jako u norských CADAVER / CADAVER INC / CADAVER.Já si trvám na prkotině :-) extrémější etapa pod názvem SUPURATION a alterna pod názvem SUP...Oni podepsali smlouvu s HOLY RECORDS už pod názvem SUP,tak proto vyšla reedice alba "The Cube" již pod tímto názvem.A na HOLY RECORDS vyšlo desek z období SUPURATION ještě několik.

a room seven, na ktery tu prave cumim na policce vedle kompu, je co?

nemluve o nejakych dalsich, co jeste urcite vysly... ledaze bys z nejakyho duvodu trval na te prkotine ve zmene nazvu kapely, kdyz zacli byt trochu experimentalnejsi (coz ovsem nedava smysl, kdyz prave pak na holy vysla deska Cube uz s pozmenenym nazvem a nikoho to nesralo)

SUPURATION /SUP mají pouze 2 VELKÉ desky : The Cube( REINCARNATE 1993) / (HOLY RECORDS 1998) (reedice s EPkem Still In The Sphere (REINCARNATE 1994) jako bonus) a Incubation 03 HOLY RECORDS. Debutní počin " Sultury Obsession" (UNDERGROUND 1990) je pouze 3 skladbové EPko, na kterém jim vypomáhal právě BURIEZ z LOUDBLAST.

to zni logicky

no ale kdyz se cena zveda, tak prodejce vydelava, ne?

ze se muze jen stat ze dva domluvene prihazujou aby zvedly cenu. ale diky tomu hodnoceni zakazniku a ze si aukro hodne hlida tyhle veci tak by to smelo byt nemelo

ja nevim, jen vim ze se ho presne na tohle nekdo ptal a ja u toho byl.. nevim za kolik se tam co prodava, jestli se malo pridava ..

jak se divam na Discogs, tak to byly prvni dve alba

metod: jak muze prodelat?

Massacru jsem si pujcoval pro zmenu v Pancoru, kdyz byl jeste v Zitny jako pujcovna

s aukrem nemam zadnou zkusenost, ale kamos co delal v zastavarne a davali veci zaroven do aukra tak rikal ze prodelat muze jedine prodejce

no dnes nevim, ale vsechny Sup (od Holy) mel Hanzlik drahne let v Gung-Ho a nemam pocit, ze by je nekdo kupoval :))

jaký mas zkusenosti s vychcankama na aukru?

Tak dej tip :-) Pokud to teda nejsou "kvalitní" polský reedice nebo vychcánkové na Aukro :-)))

Jinak MASSACRU mám (první 3 zásadní alba) a SUPURATION "jen" SUP reedici od HOLY.

Vázla i distribuce dalších firem jako byly: CYBER MUSIC,FOUNDATION 2000,DROWNED,THRASH,WITCHHUNT,POSESERSLAUGHTER....atd.

ne ze bych moc znal tyhle kapely o kterejch se bavite, ale zrovna massacra a sup nebyli nijak tezky sehnat (a snad ani dnes..?)

Stejný problém byl i u dalších karajanů : AGRESSOR,CRUSHER,NO RETURN,MERCYLESS,MASSACRA,SUPURATION...atd

přesně tak. ale na to ta kapela i dojela, s dobou distribucí by byla někde úplně jinde

Ono je problém sehnat i ty reedice - natož původní vydání,to je nesehnatelný za normální cenu.Ono to už šlo špatně sehnat i v době,kdy to prvně vyšlo :-(

ty byly běs. navíc sensorial mě nikdy až tak nebralo. cross a sublime... a vždycky mě děsně mrzelo, že nikdy nenahráli celou desku v duchu this dazzling abyss

aktuálně

diskuze