Login Search
A Perfect Absolution

Gorod - A Perfect Absolution

» recenze

Julien "Nutz" Deyres - vocals
Mathieu Pascal - guitar
Benoit Claus - bass
Nicolas Alberny - guitar
Samuel Santiago - drums

guitar solos by Christian Muenzner (OBSCURA) and Mike Keene (THE FACELESS)

01. Birds Of Sulphur
02. Sailing Into The Earth
03. Elements And Spirit
04. The Axe Of God
05. 5000 At The Funeral
06. Carved In The Wind
07. Varangian Paradise
08. Tribute Of Blood

Celkový hrací čas: 39:58

Datum vydání: 12.březen 2012

Lidi okolo
produkce a mix: drums, bass and vocals Frédéric "Elmobo" Motte, all guitars Matthieu Pascal v Bud Records Studio
mix a mastering: Pascal a Elmobo v Conkrete Studio