Login Search

Heaven Shall Burn mají venku nový singl Downshifter

Nové album HEAVEN SHALL BURN Wanderer vyjde 16. září.

1. The Loss of Fury
2. Bring the War Home
3. Passage of the Crane
4. They Shall Not Pass
5. Downshifter 06:00
6. Prey to God
7. Agent Orange
8. My Heart Is My Compass
9. Save Me
10. Corium
11. Extermination Order
12. A River of Crimson
13. The Cry of Mankind

Vydavatel: Century Media Records