Login Search

In Flames znovu zahoří na konci června

Desátá deska IN FLAMES Sounds Of A Playground Fading vyjde 20/06 u Century Media Records, 13 skladeb se točilo v IF Studios s Robertem Laghim, obal dělal Dave Correia.

01. Sounds Of A Playground Fading
02. Deliver Us
03. All For Me
04. The Puzzle
05. Fear Is The Weakness
06. Where The Dead Ships Dwell
07. The Attic
08. Darker Times
09. Ropes
10. Enter Tragedy
11. Jester's Door
12. A New Dawn
13. Liberation

Anders Friden – lead vocals
Björn Gelotte – guitar
Niclas Engelin – guitar
Peter Iwers – bass
Daniel Svensson – drums, percussion

Vydavatel: Nuclear Blast Records