Login Search

Nové skladby Dream Theater, Imperia a Aquiles Priester má instruktážní DVD

♫ Bývalý bubeník Angra (a jeden z neúspěšných kandidátů na post bubeníka Dream Theater) AQUILES PRIESTER natočil instruktážní DVD All Access To Aquiles Priester's Drumming, točilo se v srpnu 2018 v Harman Experience Center (Los Angeles, California) v produkci Foggy Films (producenti Junior Carelli a Rudge Campos).

IMPERIA - Fear Is An Illusion (lyric video) (Flames Of Eternity, 22/02/19, Massacre Records)

DREAM THEATER - Fall Into The Light (Distance Over Time, 22/02/19, InsideOut Music)

01. Untethered Angel (6:14)
02. Paralyzed (4:17)
03. Fall Into The Light (7:04)
04. Barstool Warrior (6:43)
05. Room 137 (4:23)
06. S2N (6:21)
07. At Wit’s End (9:20)
08. Out Of Reach (4:04)
09. Pale Blue Dot (8:25)
10. Viper King (4:00) (Bonus)

John Myung – bass, chapman stick (1985–present)
John Petrucci – guitar, backing vocals (1985–present)
James LaBrie – lead vocals (1991–present)
Jordan Rudess – keyboards, keytar, continuum fingerboard, harpejji, lap steel guitar, iOS apps, seaboard (1999–present)
Mike Mangini – drums, percussion (2010–present)

Vydavatel: InsideOut Music