Login Search

Nové skladby Lody Kong, Adrenaline Mob, Of Mice & Men a Caliban

Minus Head Records vydali EP No RulesLODY KONG, jejichž jádro tvoří Maxovi synové Zyon (drums) a Igor (vocals and guitar). Produkoval Roy Mayorga

OF MICE & MEN podruhé z nové desky - Restoring Force (28/01/14, Rise Records) - Bones Exposed.

CALIBAN zveřejnili další skladbu z Ghost Empire (27/01/14, Century Media Records) - King.

ADRENALINE MOB zveřejnili novou skladbu Behind These Eyes (Men Of Honor, 24/02/14, Century Media Records).

01. Mob Is Back
02. Come On Get Up
03. Dearly Departed
04. Behind These Eyes
05. Let It Go
06. Feel The Adrenaline
07. Men Of Honor
08. Crystal Clear
09. House Of Lies
10. Judgment Day
11. Fallin' To Pieces

A.J. Pero - Drums
Russell Allen - Vocals
Mike Orlando - Guitar
John Moyer - Bass
Rich Ward - Guitar

Vydavatel: Century Media Records