Login Search

Nové skladby Soil, Hollywood Undead a Theory Of A Deadman

SOIL vydají 15/09/17 u Pavement Entertainment a AFM Records novou desku Scream: The Essentials. Bude na ní i cover Soundgarden Rusty Cage.

HOLLYWOOD UNDEAD chystají na 27/10/17 novou desku V, první skladba je venku - California Dreaming.

THEORY OF A DEADMAN - Rx (Wake Up Call, 27/10/17, Atlantic Records/604 Records)

01. Straight Jacket
02. Rx
03. Echoes
04. Wake Up Call
05. PCH
06. G.O.A.T.
07. Loner
08. Time Machine
09. Glass Jaw
10. Po Mouth
11. Wicked Game

Tyler Connolly – lead vocals, lead and rhythm guitar (2001–present)
Dave Brenner – rhythm and lead guitar, backing vocals (2001–present)
Dean Back – bass, backing vocals (2001–present)
Joey Dandeneau - drums, backing vocals (2009–present)

Vydavatel: Atlantic Recording Corporation